Дневен хороскоп

Хороскоп за 27 май 2017
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Думите ви ще имат голяма сила днес, така че внимавайте каакво и на кого казвате. Голямата сила върви ръка за ръка с голямата отговорност, не забравяйте.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Днес са важни добрите намерения. Активните действия не са препоръчителни. Окуражаващите думи и вдъхноението, които може да дадете на другите, това е вашият личен принос за този ден.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Днес без особени усилия можете да накарате света да се върти около вас. Въпросът е готови ли сте да станете център на собствената си Вселена...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Малко объркан, повече мистичен, доста хаотичен съботен ден през май. През този месец каквото и да става, изглежда лесно преодолимо, постижимо, разрешимо. Вярвайте в себе си и всичко ще се нареди.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Създайте си простор за изява, иначе ще се чувствате подтиснати, стресирани и ще станете просто едни мърморковци. Отпуснете душата си и идеите сами ще полетят.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Сложен ден, който ще ви изправи пред много въпроси за решаване. Анализирайте, но без да се увличате. Действайте, но без да вършите и чуждата работа. Пазете личните си граници.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Не задавайте повече въпроси, отколкото са постижими за събеседниците ви. Човешкият ум не е в състояние да обработи повече от три различни теми в един момент. Съобразете се с капацитета на другите.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Саморекламата днес няма да ви отведе твърде далеч. Повече работа и по-малко вътрешна критика. Правете каквото трябва, а какво ще стане в крайна сметка е Божа работа. Не се привързвайте към резултатите.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Прекалено сериозно сте приели някои неща, а това може да породи големи конфликти с околните. Не се опитвайте, а и не очаквайте всичко да се случва според вашите правила, не ставайте тесногръди мърморковци. Бъдете отворени за нови идеи.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Покажете смирение, гордостта рядко е от ползва. Повече слушайте, по-малко говорете. Мълчанието в много случаи има цената на златото.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Любовта е радост и удоволствие, така че потърсете тези чувства в себе си. Един ден, в който да споделите цялата пъстрота на пролетта в отношенията си с другите.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Съвсем не лесен ден. Отговорностите ще са повече от силите и времето, които можете да им отделите. Все пак с добър план и правилно подбрана помощ, можете чудеса да сътворите.
Хороскопи от astro5.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>