Дневен хороскоп

Хороскоп за 27 септември 2020
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Днес няма да ви е много лесно, но ако не се поддавате на емоциите, нещата ще се подредят както подобава. Обърнете внимание на родителите си, засвидетелствайте им доброто си отношение, защото те жадуват за това.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Днес ще имате много възможности, но действайте избирателно, защото иначе няма да ви остане време за нищо. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Ще ви занимават доста прозаични неща, но това няма да ви е неприятно. Хубав ден за покупки, особено за неща, които носят удоволствие. Погрижете се за външния си вид, но не и като пазите диета, днес няма да има много голям резултат от усилията ви.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Настроението ви днес ще е доста променливо. Вдъхновение няма да ви липсва, но малко неща ще зависят пряко от вас. Опитайте се да намерите общ език с хората, с които ви среща съдбата.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Ден за мечтание и размисли. Една по-дълга разходка добре ще ви се отрази. Хората около вас доста ще приказват, а това може само да ви “надуе” главата. Е, все пак можете да бъдете за малко мили с околните.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Задълженията ви ще са повече отколкото времето, но въпреки това вие ще успеете с всичко. Ще успявате да балансирате между всичките си задължения. То е ясно, като се има предвид зодиакалния ви знак.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Днес сте готови да раздавате знания на всеки срещнат. Хубаво е да просвещавате народа, но все пак си подбирайте аудиторията. Ако нямате подходяща трибуна, можете да опитате да си за записвате мислите, хем по-късно ще имате интересно четиво.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Доста забързан е днешният ден за вас и това може да доведе до редица конфузни ситуации. Бъдете по-добре организирани, не действайте с напрежение, защото така сами обърквате всичко. По-спокойно, много добре знаете, че дори светът не е бил създаден за един ден.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Днес ще търсите начин да разговаряте повече. Овладявайте емоциите си, защото това може да ви представи в лоша светлина и да има неприятни за вас последици.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Днес ще получите хиляди комплименти. Сваляйте отвреме-навреме розовите очила, за да не се главозамаете. Не издевателствайте над външността си с разни сложни козметични процедури или пък потресаващи прически.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Задълженията ще ви дойдат в повечеко, но пък това ще ви поддържа във форма. Ще успявате да балансирате между всичкитях и това ще възхити дори самите вас.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Днес е хубав ден за вас, макар че няма да ви се занимава с досадни неща, но вие и на това ще му намерите колая. Сутринта се опитайте да сте по-сдържани, особено пред началниците, не показвайте колко много ви се весели.
Хороскопи от astro5.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>